Barbatii se descurca relativ greu cu exprimarea verbala a sentimentelor lor. Se simt mai confortabil atunci cand au de a face cu actiuni si fapte decat atunci cand isi exprima starile emotionale complexe, pe care oricum le este greu sa le analizeze.

Sunt crescuti sa fie puternici, ca niste bastioane de neclintit pentru a fi acolo atunci cand prietenii, familia sau cineva iubit are nevoie sa fuga de durere sau pericol. Barbatilor le este greu sa fie deschisi si vulnerabili; dar nu este imposibil.

Este destul de evident momentul in care acestia isi deschid „portile palatului” si permit unei persoane sa le intre in viata si in suflet.

Acestea sunt cele 5 semne prin care sa va dati seama daca locuiti in castelul iubirii al unui barbat.

11 Acte de iubire prin care barbatii isi arata iubirea adevarata

1. O iubeste si o respecta pentru cine este ea cu adevarat

Intr-o cultura de frumusete superficiala si relatii de unica folosinta, atunci cand un barbat iubeste cu adevarat o femeie, o va iubi pentru intreaga ei fiinta, nu numai pentru frumusetea ei.

O iubeste pentru cine este. Ii iubeste defectele la fel de mult ca virtutile. Ii respecta deciziile si alegerile pe care le-a facut in viata.

2. Este cel mai mare sustinator al ei

Atunci cand un barbat iubeste o femeie, nu este de ajuns daca doar unul dintre ei se bucura de un mare succes; isi doreste ca si persoana iubita sa aiba parte de victorii, indiferent de ce a ales sa faca.

Este fanul ei numarul 1 si cel mai infocat sustinator. Crede in ea si in ce poate indeplini. Anunta pe toti cei din jur cat de minunata este ea.

3. O protejeaza

Un barbat se va pune in intre pericol si persoana iubita. Va crea un scut pentru a proteja persoana iubita, nu numai in fata vatamarii fizice, dar si a traumelor emotionale.

Intotdeauna vigilent si cu picioarele pe pamant, este pregatit in orice moment sa dea piept pericolului. Nu va ridica mana impotriva celor pe care ii iubeste. Nici macar nu i-ar trece un astfel de lucru prin minte.

4. Intervine

Atunci cand vremurile sunt grele si are de luat o decizie grea, un barbat va interveni si va actiona. Nu isi va pune responsabilitatile pe seama altcuiva. Se mobilizeaza si preia intreaga responsabilitate.

Intervine, si in cazul in care este nevoie, va face sacrificiile necesare. Confortul si securitatea personala sunt considerente secundare. Atunci cand lucrurile se inrautatesc, preia vina si responsabilitatea pentru a face lucrurile sa mearga din nou bine.

5. Pune in valoare opinia iubitei sale

Atunci cand un barbat iubeste o femeie, opiniile ei conteaza enorm pentru el. S-ar putea sa il intereseze mult prea putin parerea altor persoane, deoarece tot ce conteaza este parerea femeii iubite.

Citeste continuarea articolului aici: 11 lucruri pe care le fac barbatii atunci cand iubesc cu adevarat