Consumul de usturoi va poate conferi multe beneficii pentru sanatate. Aceasta leguma extrem de bogata in nutrienti este cunoscuta pentru abilitatea sa de tratare si prevenire a mai multor boli.

Usturoiul vine sub forma de bulb, fiecare continand pana la 10 – 20 de catei. Puteti consuma pana la 6 astfel de catei de usturoi pentru a va vindeca corpul in doar 24 de ore. Dar majoritatea remediilor folosesc doze mici, precum jumatate dintr-un catel.

Compusul activ din usturoi este cunoscut sub numele de Alicina, un compus organosulfuric. Alicina este ingredientul principal, responsabil pentru spectrul larg de activitati antibacteriene din usturoi. Studiile au mai aratat si ca Alicina este cea responsabila pentru coagularea sangelui, scaderea numarului de lipide, are proprietati anticancerigene, antihipertensive, antimicrobiene si antioxidante.

Este minunat ce se intampla in corp dupa 24 de ore de la consumul usturoiului copt. Aceasta leguma este folosita de secole pentru tratarea anumitor boli. Studiile si medicina moderna au descoperit multe proprietati benefice si utilizari pentru usturoi, unele pe care stramosii nostri nu le cunosteau.

Ce se intampla in corp dupa ce ati mancat 6 catei de usturoi copt?

Cea mai buna parte din beneficiile puternice de vindecare ale usturoiului este ca acestea incep sa se manifeste dupa 24 de ore.

Prima ora
Compusul Alicina intra in corp prin tractul digestiv si traverseaza corpul. Acest lucru se desfasoara in prima ora de la consumul usturoiului.

2-4 ore
In 2-4 ore, compusul prezent in usturoi incepe sa distruga celulele canceroase.

Citeste continuarea articolului aici: Ce se intampla in corp dupa 24 de ore de la consumul usturoiului copt?