Cele mai bune idei de cadouri pentru proaspat casatoriti

Mirele si mireasa fac tot ce le sta in putinta pentru ca ziua nuntii lor sa fie una speciala pentru toata lumea, asa ca alegerea unui cadou pentru ei trebuie sa fie pe masura.

Indiferent ca esti invitat la nunta unor prieteni sau cunostinte, alegerea cadoului trebuie facuta cu atentie pentru ca mirilor sa le fie de folos si sa isi aminteasca de tine cu drag si recunostinta.

Daca nu stii ce cadou sa achizitionezi, cu care sa impresionezi mirii, inspira-te din randurile de mai jos.

Obiecte de mobilier

Daca mirii urmeaza sa se mute in casa noua, poti opta pentru a le face cadou obiecte de mobilier cum ar fi, o canapea extensibila pe care o vor putea folosi in living atunci cand au musafiri, o masa cu un set de scaune pentru a putea lua pranzul sau cina impreuna cu prietenii sau o masuta de cafea si doua fotolii pentru a se putea bucura impreuna de noua locuinta dimineata, in compania unei cesti de cafea.

Oricare din aceste obiecte de mobilier care le vei alege cu siguranta le vor fi utile mirilor.

Obiecte de decor

Unele dintre cele mai populare cadouri de nunta sunt obiectele de decor. De exemplu, o vaza decorativa, un ceas de perete, cateva perne decorative sau suporturile pentru lumanari ii vor ajuta pe miri sa-si infrumuseteze locuinta.

Si niste covoare deosebite le pot fi de folos prietenilor tai. Gasesti covoare de orice dimensiune, dar incearca sa afli inainte care este spatiul disponibil in locuinta mirilor, ca sa nu le daruiesti un covor prea mic sau prea mare.

Obiecte de arta

Mirii sunt pasionati de arta? Se vor bucura sa primeasca diverse antichitati (ceasuri, sfesnice, scrumiere, vaze sau carafe) sau obiecte de colectie de care stii ca sunt interesati.

Textile colorate

Citeste continuarea aici: Cele mai bune idei de cadouri pentru proaspat casatoriti