Vizitele pot fi planificate inainte sau pot fi inopinate. Secretul pentru a nu fi prinsi cu garda jos este sa planificam din timp cum si in ce spatiu al casei vom gazdui oaspetii.

Camerele de oaspeti sunt spatii delicate interactiunii. In general, nu toti avem o camera suplimentara special dedicata acestui scop, asa ca idealul este sa cream un spatiu functional pentru viata noastra de zi cu zi, dar care sa se poata adapta perfect in momentul sosirii oaspetilor sau prietenilor unde acestia se pot simti in largul lor.

Am pregatit o serie de idei si sfaturi practice care va pot fi de mare folos, unde vom vedea ca alegerea multor elemente care vor alcatui camera, de la iluminat, pana la detalii precum mobilierul sau obiectele de decor, va influenta crearea acelui spatiu functional pentru noi si pentru oaspetii nostri.

Alege mobilier cu linii simple

Persoanele care vin la tine in vizita au nevoie de cateva articole utile si nu de piese de mobilier sofisticate. Opteaza pentru un pat de mijloc cu o saltea confortabila daca stii ca oaspetii tai vor dormi impreuna, sau instaleaza doua paturi twin care pot fi mutate cu usurinta, pentru toate situatiile.

Daca obisnuiesti sa folosesti respectiva camera pe post de birou, cel mai indicat ar fi sa amplasezi o canapea extensibila pe care sa o folosesti usor atunci cand ai musafiri.

Pune cel putin o noptiera unde vizitatorii sa aiba loc pentru incarcatorul telefonului, ceas, obiecte de ingrijire personala si diferite accesorii. Nu uita de spatiile de depozitare si instaleaza si un dulap incapator pentru oaspetii tai.

Monteaza corpuri de iluminat langa pat

Citeste continuarea aici: Cum pregatesti o camera de oaspeti confortabila