Camera de zi este locul in care te poti deconecta si evada din rutina. Este, de asemenea, unul dintre cele mai bune locuri din casa pentru a te reuni cu familia si prietenii.

Sufrageria noastra este martora la toate sarbatorile si intamplarile care au loc in viata noastra, asa ca trebuie sa indeplineasca toate conditiile pentru a fi placuta.

Ce mobilier ar trebui sa aleg pentru sufrageria mea? Pentru a avea o camera confortabila, este necesar sa dispui de un mobilier frumos, elegant si practic pentru camera de zi.

Atunci cand amenajam o sufragerie, ne dorim ca mobilierul sa fie cald si practic, dar si sa se potriveasca gusturilor si nevoilor noastre.

Nu tot mobilierul este potrivit pentru o camera de zi perfecta. Aceasta va depinde, printre altele, de spatiu, de amenajare si de decor.

Daca nu stii de unde sa incepi, ia aminte la aceste mici trucuri si elemente de design care pot schimba cu usurinta atmosfera unei camere.

O oglinda imensa sau o opera de arta moderna pe perete

Daca nu doresti sa schimbi culoarea peretilor, infrumuseteaza-i cu un obiect deosebit. Un tablou contemporan sau chiar o oglinda imensa, cu o rama speciala de lemn, de exemplu amplasate pe un perete suficient de mare care sa le puna in evidenta, pot face minuni.

Daca ai deja doua-trei obiecte care ocupa un perete, le poti inlocui cu o singura piesa mare de acest tip, ca sa creezi un punct de interes al incaperii.

Acest obiect va iesi in evidenta si va oferi personalitate intregii camere. Completeaza cu alte elemente mai micute, cum sunt pernele decorative aruncate pe un fotoliu sau pe canapea si vei crea cadrul perfect, ca din revista.

Covorul

Una dintre cele mai la indemana strategii pentru a schimba instant aspectul camerei de zi este inlocuirea covorului.

Tendintele curente mizeaza pe covoare moderne, practice sau cu aspect clasic. Poti alege, de asemenea, un model geometric, un desen abstract sau un covor cu motive etnice.

Nu uita ca au revenit in trend covoarele tesute de tip chilim, usor de integrat intr-un decor modern, pentru ca vor fi in contrast cu aspectul camerei de zi, conferindu-i in acelasi timp o nota pretioasa.

Citeste continuarea aici: Elemente de design care pot schimba cu usurinta atmosfera unui living