Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/r88428eman/public_html/rigolo.ro/wp-content/themes/chromenews/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Cauti cel ami frumos ursulet de plus pentru copilul tau? Atunci un ursulet de plus mare va fi cu siguranta un cadou impresionant, de care cel mic se va bucura peste masura.

Primii prieteni ai copiilor nostri sunt, de obicei, personaje neinsufletite, care ii insotesc, le ofera incredere si le umplu zilele cu momente incredibile de la nastere.

Fara indoiala, animalele de plus sunt jucariile preferate ale copiilor. Chiar si un ursulet de plus mic poate fi o alegere extrem de buna.

Fiecare are in memorie imaginea de a-si purta preferatul cu sine in copilarie; ar putea fi fi un urs, elefant sau personaj dintr-un film; animalele de plus au fost acolo si vor ramane, pentru totdeauna.

Ursuletii de plus sunt legati de amintiri frumoase

Posibil, printre cele mai pretuite amintiri din copilarie va fi acel mic prieten care te-a insotit in fiecare moment de distractie.

Si este adevarat ca am avut cu totii in viata noastra acel „partener” care in copilarie ne-a oferit siguranta si confort in momente diferite; in marea majoritate a cazurilor, acesta este de obicei un animal umplut cu puf sau, in variantele mai vechi cu rumegus.

Un ursulet de plus roz poate fi unul dintre cele mai bune cadouri pentru cei mici. Aceste jucarii de plus, moi si placute la atingere le ofera de obicei celor mici linistea si armonia de care au nevoie atunci cand nu au prezenta celei mai apropiate legaturi afective

La un moment dat ursuletul de plus joaca rolul de mama, tata sau bunica in situatii specifice. Iar daca te intrebi cat costa un ursulet de plus, preturile variaza dar nu sunt atat de mari incat sa iti faci griji.

Cel mai bun prieten si partener de joaca

Adevarul este ca animalele de plus sunt jucariile preferate ale copiilor nu numai pentru modul in care sunt, ci pentru ceea ce reprezinta pentru ei.

Textura si caracteristicile lor fizice creeaza o mare empatie intre obiect si copil, ceea ce il determina sa-l personifice si sa creeze o legatura afectiva cu acesta.

Daca vrei sa faci copilului tau o surpriza, cea mai buna varianta este sa ii cumperi un ursulet de plus personalizat.

De la o varsta frageda, animalul de plus face parte din activitatile sale, datorita relatiei de afectivitate care leaga copilul de ursuletul de plus.

Prezenta animalului de plus preferat in patutul sau caruciorul cpiluluio va aduce liniste activitatilor zilnice. Un ursulet de plus cu inimioara care canta atunci cand este apasat, este o jucarie interactiva interesanta pentru copii.

De la 8 luni, va fi la latitudinea copilului sa aiba sau nu compania acelei jucarii. Cel mai probabil, copilul poate fi vazut insotit de animalul de plus in plimbari, in gradinita, in programarile la medic si vizitele la rude.

Ursuletii de plus gigant

Daca este un ursulet de plus gigant probabil va servi drept pernuta atunci cand cel mic doarme.

Animalul de plus devine astfel prietenul preferat, cel care ii ofera siguranta si incredere atunci cand mama sau tata nu sunt prezenti.

Mai ales cand vine momentul in care mama trebuie sa inceapa sa lucreze, un ursulet de plus Panda se poate dovedi un cadou inspirat.

Prinde zilnic numeroase oferte la sute de produse pe qLine.ro.

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *