O garderoba incarcata cu hainele extra sezon nu poate fi decat obositoare si consumatoare de timp. Chia daca incerci sa dai deoparte hainele groase vara si pe cele subtiri iarna, acestea iti vor sta in cale. Ideal este sa le poti depozita intr-un spatiu separat, insa ce faci atunci cand nu dispui de acesta? O solutie tot mai practicata astazi este vidarea.

Ai posibilitatea de a reduce in mod considerabil din volumul hainelor prin acest procedeu, dar te bucuri totodata si de alte avantaje ale sale. Daca nu esti familiarizat/a cu asta, te invit sa citesti mai departe pentru  a descoperi cateva lucruri interesante despre vidat.

Depozitarea hainelor in saci vidati – plina de avantaje

Iata o solutie la indemana oricui doreste o depozitare simpla si usoara a hainelor extrasezon, dar si a altor textile. Optand pentru saci vidat haine, scapi de o multime de griji. Acestia pot fi depozitati oriunde, chiar si in podul casei sau in boxa de la bloc, fiind in siguranta deplina.

O data ce i-ai vidat, continutul lor este ferit de umezeala, dar si de riscul de deteriorare, de a dezvolta mucegai sau de a prinde miros. Practic acestea intra intr-o stare de „hibernare” intr-un mediu prielnic lor, sigur.

In functie de articolele vestimentare pe care le ai de depozitat, este recomandat sa alegi si dimensiunile sacilor. Daca, de exemplu, este vorba despre articole de iarna, respectiv de accesorii precum caciuli si fulare, esarfe, etc., poti opta pentru un sac de dimensiuni mai reduse. Desigur, conteaza si volumul lor. In caz contrar, nu are rost sa folosesti un sac prea mare pentru acestea.

Cand vine vorba insa de articole de tipul gecilor groase, dar si de perne, plapume, paturi, etc., este de preferat sa optezi pentru saci de dimensiuni mai mari, pentru ca depozitarea sa fie sigura, potrivita. In acest mod, stii ca articolele se vor pastra bine, fara risc de deteriorare.

Despre modul in care poti realiza vidarea propriu zisa, iti recomand sa urmaresti tutoriale online dedicate, cu toate ca nu este foarte mare filozofie. Poti face asta atat cu un aparat special de vidat, cat si cu ajutorul unui aspirator eficient. Dupa ce ai finalizat operatiunea te vei simti inevitabil usurat/a, pentru ca spatiul pe care sacii ii vor ocupa apoi va fi nesemnificativ.

Daca vrei sa cumperi saci pentru vidat haine la preturi rezonabile, corespunzatoare, o recomandare de e-shop de unde sa ii comanzi este Magazin Non Stop. In cadrul acestuia gasesti modele numeroase, de dimensiuni diverse, in functie de nevoile tale.

Citeste pe site-ul magazin-non-stop.ro mai multe despre saci, despre caracteristicile acestora, daca nu esti pe deplin convins/a ca asta este o idee buna pentru depozitare.

In orice caz, poti incerca cel putin sa vezi daca te satisface aceasta metoda, avand in vedere ca preturile aferente sacilor sunt destul de accesibile, deci nu pierzi nimic.

Vei vedea ca depozitarea hainelor extrasezon si a altor articole textile va deveni o placere.